Tuinontwerp, tuinadvies

Een nieuwe tuin bij uw nieuwbouwpand of een grondige renovatie van uw oude tuin? Wij helpen u graag met het tuinontwerp. Kiest u voor een fraaie siertuin, een tuin waar kinderen kunnen ravotten, een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin, of een ‘wilde’ tuin dicht bij de natuur? Wij bespreken uw wensen en ideeën met u en geven passende adviezen. Zo komen we samen tot een uniek tuinontwerp. En natuurlijk leggen we die droomtuin ook graag voor u aan. Hebt u alleen een advies nodig voor uw bestaande tuin? Vraag het de hovenier!

Neem voor vragen over tuinontwerp of voor een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Tuinaanleg

Als allround hovenier leggen wij complete tuinen aan (naar eigen of andermans ontwerp) met alles wat daarbij hoort. We geven hier een kort overzicht van onze diensten voor tuinaanleg. Hebt u andere plannen of ideeën? Vraag het ons gerust, want wij gaan de uitdaging aan!

  • Grond verwijderen of opbrengen, bv. voor een vijver, riolering, afwatering of borders.
  • Bestrating (tuinpad, oprit, parkeerterrein), sierbestrating (stoep, terras) en tuinverlichting.
  • Gazon (ook kunstgras) en beplanting: bomen, struiken, bloemen, hagen en borders.
  • Tuinhuis, vlonder, overkapping of schutting van alle materialen (bv. hout, beton, kunststof).

Neem voor vragen over tuinaanleg of voor een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Allround hovenier

Wij doen alles!

Tuinonderhoud

Garden Beauty biedt een totaalpakket voor tuinonderhoud op maat. Of het nu om een (kleine) particuliere tuin gaat of om een grote bedrijfstuin, elke klant (en tuin) is even belangrijk voor ons. Het onderhoud kan bestaan uit snoeien, maaien, onkruidvrij maken, verwijderen en/of vervangen van oude beplanting en uiteraard het opruimen van tuinafval. Ook kunnen wij uw stoep, oprit of parkeerterrein onkruidvrij houden en zelfs sneeuwvrij maken in de winter.

Neem voor vragen over tuinonderhoud of voor een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Boomverzorging

Als gecertificeerd boomverzorger heeft Garden Beauty de nodige kennis en ervaring om de verzorging van uw bomen vakkundig en veilig uit te voeren. Als een boom ziek is, gevaar of schade oplevert of gewoon erg in de weg staat, kunnen wij hem voor u kappen (inclusief stobben frezen). Voor het snoeien van grote bomen (ook op moeilijke plekken) gebruiken wij zowel klimgerei als een kraan, afhankelijk van de situatie. Met onze adviezen op maat en professionele boomverzorging heeft u altijd gezonde, mooie bomen in uw (bedrijfs)tuin.

Neem voor vragen over boomverzorging of voor een offerte vrijblijvend contact met ons op.